Ford Hybride (HEV)

Over Ford Hybride (HEV)

Tegenwoordig ziet men steeds vaker hybride voertuigen (HEV) op de weg. Dit geldt met name voor steden en stedelijke gebieden, waar de lagere uitstoot en het verbeterde brandstofverbruik bij gemiddelde stadssnelheden een groot voordeel zijn. Net als bij Mild Hybrid (MHEV) hebben deze voertuigen een interne verbrandingsmotor, maar ze hebben ook een grotere batterij en een krachtigere motor.


 • Ford Kuga HEV
 • Het vertrouwde elektrische gezicht

  Dit biedt meer ondersteuning aan de motor en stelt het voertuig in staat om delen van korte ritten aan lage snelheden te rijden met behulp van de elektromotor alleen. En dankzij de benzinemotor is het rijbereik geen probleem. Dit komt omdat het voertuig zowel de batterij als de verbrandingsmotor kan gebruiken.

  Neem contact op


 • Ford Hybrid logo
 • Praktische prestaties

  De gemiddelde kosten van het opladen van een elektrisch voertuig om 100 km af te leggen zijn doorgaans lager dan de gemiddelde kosten van benzine of diesel over dezelfde afstand1, maar ze kunnen in eerste instantie duurder zijn om aan te kopen. Soms kunnen hun milieu kwalificaties overheidssubsidies aantrekken, waardoor ze nog aantrekkelijker worden.

  Boek een testrit


 • De batterij in een Hybrid-voertuig
 • Ford Hybrid batterij

  De batterij in een Hybrid-voertuig wordt opgeladen door een combinatie van regeneratief remmen en door de motor, niet door het aansluiten op een net stroombron. U hoeft dus nooit naar oplaadpunten te zoeken. De transmissie van de Hybrid is volledig automatisch en is niet verkrijgbaar met een handgeschakelde versnellingsbak.

  Bekijk elektrische voertuigen


 • Welke elektrische Ford past bij u?
 • Welk elektrisch voertuig kiest u?

  Er bestaat veel informatie over elektrische voertuigen. En het is niet zo makkelijk om een voertuig te kiezen dat bij uw levensstijl past. Daarom hebben we alle feiten verzameld die u nodig heeft om te helpen bij het kiezen van de juiste auto.

  Download elektrische voertuigen pdf.
Promoties

Bekijk de laatste promoties

Nieuws

Lees het laatste nieuws