Ford Protect Service Plan

Ford Protect Service Plan

De kosten voor onderhoud nooit meer uw zorg.

Al uw onderhoudskosten zijn inbegrepen, volgens de voorgeschreven onderhoudsbeurten. Bovendien wordt Ford Assistance wegbijstand verlengd bij elk onderhoud.

U kan kiezen uit een waaier van contacten, met een looptijd van 3 tot zelfs 7 jaar, voor verschillende kilometerstanden. Al het werk aan uw voertuig wordt uitgevoerd door een Ford Erkende Hersteller. Om de potentiële herverkoopwaarde te verhogen, zijn de Ford Protect Service Plans overdraagbaar wanneer u beslist uw voertuig te verkopen.

De looptijd van een Ford Protect Service Plan begint op de datum waarop de fabrieksgarantie van start gaat (doorgaans bij levering van uw wagen). De looptijd van uw contract en de voorziene kilometers bepalen het aantal onderhoudsbeurten inbegrepen in uw Ford Protect Service Plan.

Neem contact op


Wat is inbegrepen?

Het onderhoudsprogramma Ford Protect Service Plan dekt alle voorziene onderhoudsbeurten volgens de officiële onderhoudsschema’s van Ford (inbegrepen de Ford originele onderdelen en de werkuren, alsook vervanging van motorolie en remvloeistof).

Bijkomende werken (indien voorzien in het onderhoudsschema):

  • Vervanging van remvloeistof (tweejaarlijks)
  • Controle van de airco (indien voorgeschreven)
  • Controle van de het koetswerk en de lak (tweejaarlijks, gedurende de eerste 5 jaren)
  • Tussentijdse controle (indien voorgeschreven, voor voertuigen op tweejaarlijks onderhoudsschema)
  • Bij elk onderhoud wordt bovendien de Ford Assistance wegbijstand verlengd.


Hoe aanschaffen?

Een Ford Protect Service Plan moeten worden onderschreven vóór de eerste onderhoudsbeurt van de wagen. Uw Ford Erkende Hersteller geeft graag advies om het juiste individuele plan voor u te vinden.


Voorwaarden

Voor een overzicht van de voorwaarden bekijkt u de Algemene Voorwaarden voor Ford Protect Service Plan of Ford Protect Service Plan Plus.
Promoties

Bekijk de laatste promoties

Nieuws

Lees het laatste nieuws