UPDATE CORONA-MAATREGELEN
CO2 & Verbruik

CO2 & Verbruik

De uitstoot van COstaat vandaag bovenaan de agenda van iedere autoconstructeur. In de overtuiging dat ecologische inspanningen het meeste effect hebben bij toepassing op een breed scala aan standaard modellen, biedt Ford de meest uitgebreide keuze van alle fabrikanten wat betreft auto’s die onder de grens van 120 gram per kilometers blijven. Zo is Ford de fabrikant met het grootste verkoopvolume in ‘groene’ auto’s. Voor dit uitgebreide gamma aan ecologische wagens hanteert Ford dezelfde filosofie: de groene technologie moet voldoende eenvoudig zijn om betaalbaar te blijven, moet meteen beschikbaar zijn en ze moet kunnen worden toegepast op een groot verkoopvolume.

Klik op onderstaande link voor een overzicht van de CO2-uitstoot en het gemengde verbruik van het ganse Ford-gamma.

Download het overzicht (PDF 600KB)

(Voor de NEDC 2.0-waarden, raadpleeg de prijslijsten)

Neem contact op

 •  


  Ford hanteert een politiek van voortdurende productverbetering. Ford behoudt zich dan ook het recht voor om te allen tijde specificaties, kleuren en catalogusprijzen van de verschillende modellen zonder voorafgaande berichtgeving te wijzigen. Alle inspanningen werden geleverd zodat de informatie, details en omschrijvingen op het moment van publicatie correct waren. Wanneer nieuwe informatie gekend wordt, zullen wij deze op gepaste tijde in deze toepassing implementeren. Wij adviseren u om de voertuigspecificaties steeds na te gaan bij uw Ford-verdeler voordat u een voertuig bestelt. Alle informatie geldt enkel voor de Belgische markt en de meegedeelde prijzen zijn steeds louter indicatief.

  De afbeelding is niet bindend.

  • [1] Nettoprijs  

   De nettoprijs is de prijs na aftrek van alle onvoorwaardelijke premies en kortingen. De nettoprijs is inclusief 21% btw (tenzij anders vermeld) en is niet geldig voor Ford-personeel en fleet. 

  • [2] Aanbevolen catalogusprijs (personenwagens)  

   De aanbevolen catalogusprijs is de prijs incl. 21% btw (tenzij anders vermeld) en is gebaseerd op onze maximumdetailprijzen.

  • [3] Aanbevolen catalogusprijs (bedrijfsvoertuigen) 

   De aanbevolen catalogusprijs is de prijs excl. btw en is gebaseerd op onze maximumdetailprijzen.


Promoties

Bekijk hier de laatste promoties

Nieuws

Bekijk hier het laatste nieuwsBeoordelingen