Ford Model TT 100 jaar

27/07/2017

Exact 100 jaar geleden lanceerde Ford de Model TT, de eerste Ford die specifiek als bedrijfsvoertuig gebouwd werd. Hoewel hij minder bekend is dan de Ford Model T, had ook hij een grote impact als voorloper van de moderne bestelwagen en pick-up. Ford produceert vandaag het best verkopende bedrijfsvoertuigengamma van Europa.

Iedereen kent de rijke historie van de Ford Model T, de iconische personenauto die een wereldwijd succes werd. Maar kent u ook de Model TT? De Model TT was de eerste bedrijfswagen die Ford produceerde, geschikt voor transport van goederen tot 1 ton. Het chassis van de Model TT kon aangepast worden op het type goederen dat vervoerd werd, zoals post, brandstof of agrarische producten. In de cabine was plek voor twee personen.

Het bedrijfsvoertuigengamma van Ford is nog altijd razend populair. De bedrijfsvoertuigen van Ford – de Transit 2T, Transit Chassis Cabine, Transit Custom, Transit Connect en Transit Courier – zijn vandaag de dag de best verkopende reeks commerciële voertuigen in Europa.

In België werd de Transit 2T onlangs verkozen tot "Most Preferred Van".

Nieuws

Promoties

Bekijk de laatste promoties

Nieuws

Lees het laatste nieuws