Ford wagens line-up

Beelden van Ford op het Salon

25/01/2017

Op het Autosalon in Brussel, van 14 t/m 22 januari 2017, presenteerde Ford onder andere de nieuwe Ford Kuga en de Ford Edge Vignale en zette het de bedrijfswagens in de kijker. Voor bezoekers aan de Motor Show Brussels waren er zeer veel nieuwigheden te ontdekken bij de stand van Ford.

Naast de Belgische premières van de nieuwe Ford Kuga, de Ford Mustang Blue Edition, de Tourneo Custom Sport en het uitgebreide Vignale-gamma (waar nu ook de Kuga en Edge aan zijn toegevoegd) was ook de nog niet zo lang geleden gelanceerde Ford KA+ te zien op het Salon. Daarnaast waren er natuurlijk meerdere speciale versies van de Ford Mustang te bewonderen en kreeg de Ford Ranger – de populairste pick-up in Europa, en in België – veel bekijks. Ook presenteerde Ford allerlei nieuwe technologieën, zoals het SYNC3 infotainmentsysteem en nieuwe EcoBlue TDCi dieselmotoren die de Ford Transit en Tourneo Custom en Transit 2T krachtiger, zuiniger en goedkoper in onderhoud maken. Maar ook All Wheel Drive (op de Transit 2T) en de SelectShift automatische transmissie (op de Custom en 2T-modellen) maakten hun debuut.

Natuurlijk was ook de pers aanwezig op het Salon. Zo maakte FLEET.TV items over de SUV's van Ford (de EcoSport, Kuga en Edge) en over de Ford bedrijfswagens. Deze reportages werden tijdens het Salon uitgezonden op Kanaal Z.

Bekijk het item over de SUV's van Ford (de EcoSport, Kuga en Edge):Bekijk het item over de utilitaire voertuigen van Ford (Transit-gamma, Tourneo-gamma en Ranger):


Neem contact op


Nieuws

Promoties

Bekijk de laatste promoties

Nieuws

Lees het laatste nieuws