Ford onthult nieuwe Fiesta Van

16/09/2021

Ford onthulde vandaag de nieuwe Fiesta Van, met een zelfverzekerde nieuwe stijl, een uitgebreide technologie-uitrusting en een efficiënte ‘mild hybrid’-aandrijving die de compacte bestelwagen opvallender en productiever dan ooit maken.

Het gedurfde, opvallende koetswerk tilt het expressieve design van de nieuwe Fiesta Van naar ongekende hoogten, met meer uitstraling op de weg en een sterkere visuele differentiatie tussen de Trend- en Sport-uitvoeringen dankzij unieke stijlelementen, volledig nieuwe velgdesigns en een herwerkte interieurbekleding.

“Onze stijlvolle compacte bestelwagen ziet er voortaan nog beter uit, waardoor klanten hun onderneming kunnen promoten en met vertrouwen in en buiten de stad kunnen rijden,” aldus Brendan Lyne, director Commercial Vehicles bij Ford of Europe. “De geavanceerde rijhulpsystemen van de nieuwe Fiesta Van maken het werk minder zwaar voor onze klanten, terwijl de geëlektrificeerde aandrijflijnen en de aftersalesexpertise van Ford Pro hun ondernemingen helpen om te groeien.”

Klanten die voor het SYNC 3-systeem met navigatie opteren, kunnen bovendien genieten van een geïntegreerde FordPass Connect-modem, die hun productiviteit verhoogt en hun werkdag vereenvoudigt dankzij een reeks krachtige tools. Voorbeelden daarvan zijn de ontgrendeling vanop afstand en de gegevensgestuurde onderhoudswaarschuwingen via het geconnecteerde uptime-systeem FORDLiive, geleverd via de mobiele app FordPass Pro2 of Ford Telematics.

De bestellingen voor de nieuwe Fiesta Van worden dit najaar geopend en de leveringen aan klanten gaan begin 2022 van start.

Neem contact op


 • Ford Fiesta Van voorkant
 • Meer aantrekkingskracht

  Nieuwe stijlelementen van de Fiesta Van zijn onder meer het motorkapdesign, dat de neushoogte verhoogt, en de grotere bovenste radiatorroosters. Het ‘blauwe ovaal’ van Ford bevindt zich voortaan niet meer op de motorkaprand maar in het radiatorrooster, wat de uitstraling op de weg ten goede komt. Ook de nieuwe standaard led-koplampen dragen met hun gestroomlijnde horizontale design bij tot de zelfverzekerde, moderne designtaal van de nieuwe Fiesta Van. Daarnaast krijgen de achterlichten nieuwe zwarte randen voor een meer verfijnde look. De nieuwe Fiesta Van wordt aangeboden in twee aantrekkelijke uitrustingsniveaus. 


 • Ford Fiesta Van inlaad ruimte
 • Nieuwe stadsverkeer technologieën

  De geavanceerde rijhulp- en verlichtingstechnologieën van de nieuwe Fiesta Van zijn ontworpen om drukbezette bestuurders te ondersteunen. Het Parking Pack omvat Active Park Assist, dat geschikte parkeerplaatsen detecteert en de besturing overneemt om de auto handenvrij te parkeren, zowel haaks op als parallel met de weg. De bestuurder dient enkel het gaspedaal, de remmen en de versnellingspook te bedienen. Een achteruitrijcamera ondersteunt de bestuurder ook bij het parkeren en achteruitrijden. Alle modellen beschikken standaard over led-koplampen.

  Plan een testrit


 • Ford Fiesta Van achterklep
 • Efficiënte, geëlektrificeerde aandrijfsystemen

  De nieuwe Fiesta Van levert responsieve en zuinige prestaties met EcoBoost-benzinemotoren en EcoBoost Hybrid-motoren, ‘mild hybrid’-aandrijvingen met 48V-batterij. De Fiesta Van EcoBoost Hybrid verbruikt minder dan 5,0 l/100 km en heeft een CO2-uitstoot vanaf 113 g/km7, ruim 7 procent minder dan de vergelijkbare niet hybride motor. Bij lage snelheden kan het verschil zelfs oplopen tot 13 procent.


Nieuws

Promoties

Bekijk de laatste promoties

Nieuws

Lees het laatste nieuws