Ford Transit en Transit Custom blinken uit bij Euro NCAP tests

18/12/2020
 • Ford Transit Custom Trail - Ford Transit Trail
 • Ford Transit wint Goudprijs en Transit Custom ontvangt Zilverprijs in Euro NCAP-test van actieve veiligheidssystemen op de best verkochte bestelwagens in Europa. De tests omvatten de beoordeling van de prestaties van autonome noodremsystemen die helpen bij de bescherming van bestelwagens en mede weggebruikers, waaronder ook voetgangers en fietsers. De geavanceerde actieve veiligheidstechnologie van Ford helpt klanten om ongelukken te voorkomen en om de kosten en de stilstand van crash-reparaties te minimaliseren.

  Ford Transit en Transit Custom zijn twee van de best presterende Bestelwagens voor actieve veiligheid die vandaag de dag in Europa te koop zijn, volgens nieuwe tests met onafhankelijke voertuigen veiligheidsautoriteit Euro NCAP.

  In een geheel nieuw initiatief heeft Euro NCAP de prestaties en effectiviteit van actieve veiligheid systemen getest op 19 van de best verkochte bestelwagens in Europa. In de analyse werd de autonome noodremmen (AEB) beoordeeld bij het naderen van voertuigen, fietsers en voetgangers, als ook de lane-keeping technologie, snelheidslimietherkenning-systeem en monitoringsystemen voor de inzittenden.

  Transit ontving een Gold award voor zijn suite aan beschikbare actieve veiligheids systemen terwijl Transit Custom een Silver award ontving. Euro NCAP prees ook specifiek het AEB-systeem van Ford, het herkennen van de Pre-Collision Assist-technologie met Pedestrian Detection1 als een duidelijke leider in zijn klassement.

  De Transit registreerde de enige perfecte 100 procent score over alle voertuigen en functies voor zijn Verkeersbordherkenning1 functionaliteit; de AEB staat ook bekend als de beste voor de bescherming van fietsers.

  Bereken inruilwaarde Boek een proefrit


"We weten dat veiligheid de hoogste prioriteit heeft voor bedrijven die hun personeel en andere wegen beschermen". gebruikers," zei Stuart Southgate, directeur, Safety Engineering, Ford of Europe. "We zijn verheugd dat Euro NCAP het bereik en de effectiviteit van onze actieve veiligheidstechnologieën heeft erkend. Deze systemen beschermen de inzittenden en beperken of elimineren ernstige incidenten. Door door dit te doen, verminderen de geavanceerde technologieën zowel het aantal persoonlijke letsels als de tijd in het veld tot een minimum voor reparaties."


 • Ford Transit Trail - Ford Transit Custom Trail
 • Criteria van Euro NCAP

  Euro NCAP gebruikte dezelfde criteria om de actieve veiligheidskenmerken van elke bestelwagen te vergelijken. Alle voertuigen werden gereden op een testbaan, geladen met 50 procent van hun maximale laadvermogen om resultaten te geven representatief voor de echte wereld.

  Simulaties geteste bestuurderswaarschuwing en AEB-actie bij het naderen van geparkeerde voertuigen of langzamere voertuigen verkeer, maar ook wanneer een voertuig voorin scherp remt. Euro NCAP beoordeelde ook de reacties aan een kind dat de weg oploopt, en aan fietsers en voetgangers die de weg inlopen of oversteken. Naast de bescherming van de verkeersdeelnemers kunnen actieve veiligheidssystemen ook bijdragen aan een verhoging van de verkeersveiligheid uptime en besparing op dure reparatie- en verzekeringskosten door te helpen voorkomen dat het vermijdbaar is Aanrijdingen.

  Transit en Transit Custom bieden een volledig pakket van geavanceerde actieve veiligheid en assistentie aan de bestuurder. technologieën, waaronder Intelligent Adaptive Cruise Control met verkeersbordherkenning, Lane Keeping System, Blind Spot Information System en Active Park Assist.

  Bereken inruilwaarde Boek een proefrit


"Gezien de miljoenen bestelwagens op de Europese wegen en de snelle groei van internetleveringen in onze steden, de actieve veiligheidssystemen die op bedrijfsvoertuigen zijn gemonteerd, zijn de sleutel tot het verbeteren van de veiligheid voor iedereen. weggebruikers", aldus Dr. Michiel van Ratingen, secretaris-generaal van Euro NCAP. "Ford is een van de Europese merkleiders voor bedrijfsvoertuigen, en de uitstekende prestaties die bereikt zijn door zowel de Transit- als de Transit Custom-producten geven ons echt vertrouwen in de toewijding van Ford aan de Transit-familie te voorzien van de nieuwste ondersteuningstechnologieën om iedereen te helpen beschermen op Europa's wegen."# # #

1. De functies voor bestuurdersondersteuning zijn aanvullend en vervangen niet de aandacht en het oordeel van de bestuurder en de noodzaak om het voertuig onder controle te houden. Het vervangt niet het veilig rijden. Zie de gebruikershandleiding voor details en beperkingen.

Nieuws

Promoties

Bekijk de laatste promoties

Nieuws

Lees het laatste nieuws