Bedrijfsvoertuigen van Ford: modem, verbonden diensten en directe updates

29/07/2020

Ford zorgt ervoor dat de overgrote meerderheid van zijn bedrijfsvoertuigen standaard wordt aangesloten, zodat klanten en hun bedrijven kunnen floreren door de productiviteit te verhogen, de uptime te maximaliseren en voorop te lopen op het gebied van technologie.

Het FordPass Connect-modem is nu standaard geïnstalleerd op alle zeven belangrijke Ford-producten voor bedrijfswagens, waaronder Ford Transit, Transit Custom en Ranger. Verbonden diensten van FordPass Connect, die een scala aan externe productiviteit en handige functies via de FordPass Pro-smartphone-app zijn nu gratis beschikbaar voor eigenaren in heel Europa *.

Connectiviteit is de hoeksteen van onze missie om slimme voertuigen te leveren voor een slimme wereld. Wij heeft onlangs ons 100.000ste geconnecteerde bedrijfsvoertuig geproduceerd en verwacht ons te leveren miljoenste binnen de komende drie jaar ", zegt Mark Harvey, directeur van Commercial Vehicle Mobility, Ford van Europa. “We lopen voorop met een schat aan innovatieve nieuwe geconnecteerde voertuigen oplossingen die zijn ontworpen om onze klanten te helpen gedijen - hoe zwaar de weg ook is.


FordPass Connect en Pro

FordPass Connect-modem verbindt Ford-voertuigen draadloos met internet, zodat ze kunnen profiteren van OTA-updates en in-app verbonden services, waaronder FordPass Pro. Het Connect-modem is nu in de fabriek geïnstalleerd op alle Ford Transit, Transit Custom, Tourneo, aangepaste voertuigen, Transit Connect, Tourneo Connect, Fiesta Van en Ranger.
FordPass Connect-modem abonnement is nu gratis voor bestuurders in heel Europa.

Guard-modus is een verbeterd beveiligingssysteem dat toegankelijk is via de FordPass Pro-app. Het biedt realtime monitoring om chauffeurs, eigenaren van operators en kleine wagenparkbeheerders te waarschuwen wanneer ze mogelijke beveiligingsinbreuken in hun voertuigen ontdekken. Eenmaal geactiveerd - bijvoorbeeld na werktijd of tijdens het weekend - zal de bewakingsmodus detecteren wanneer iemand een voertuig betreedt, de motorkap opent of de motor start en een melding naar de smartphone van de eigenaar stuurt . Het systeem biedt ook extra beveiliging tegen diefstal of het klonen van sleutels en waarschuwt als een voertuig wordt ontgrendeld of gestart met een sleutel.


Over-the-air updates

Regelmatige software-updates zorgen ervoor dat voertuig systemen en -componenten met optimale veiligheid en prestaties werken. Nu, met OTA-updates, kan Ford klanten van bedrijfsvoertuigen nieuwe functies en kwaliteitsverbeteringen bieden, stil, naadloos en zodra ze klaar zijn - zonder dat een bezoek aan een dealer of Servicecentrum.


Ford leider in bedrijfsvoertuigen

Ford blijft het nummer één merk voor bedrijfswagens in Europa, met een groeiend marktaandeel tot 15% in het eerste kwartaal van 2020 **. In 2019 introduceerde Ford een nieuwe generatie elektrische en verbonden Transit- en Transit Custom-bestelwagens, ontwikkeld om klanten te helpen gedijen in een moderne bedrijfsomgeving. De Transit Custom Hybrid-reeks - inclusief Transit Custom Plug-In Hybrid en EcoBlue Hybrid - is uitgeroepen tot de internationale bestelwagen van het jaar 2020.


* Gratis FordPass Connect-modem abonnement beschikbaar voor nieuwe en bestaande voertuigen met een FordPass Connect-modem. Voor functies voor Live Traffic en Local Hazard Information is een aparte functie vereist betaald abonnement na een eerste gratis proefperiode; voor het gebruik van Wi-Fi Hotspot is de aankoop van een data vereist bundel. Voor toekomstige diensten met toegevoegde waarde is mogelijk een betaald abonnement vereist.

** Gebaseerd op verkopen in het eerste kwartaal van 2020. Ford Europa meldt verkopen voor zijn 20 Europese traditionele markten waar het wordt vertegenwoordigd door National Sales Companies: Oostenrijk, België, Groot-Brittannië, Tsjechië Republiek, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Nederland, Noorwegen, Polen, Portugal, Spanje, Roemenië, Zweden en Zwitserland.

Contacteer ons voor meer info

Nieuws

Promoties

Bekijk de laatste promoties

Nieuws

Lees het laatste nieuws