Ford Transit nu verkrijgbaar met nieuwe 10-traps automatische transmissie

11/06/2020

Ford is begonnen met de productie van een nieuwe 10-traps automatische versnellingsbak-optie voor Transit-modellen met achterwielaandrijving (RWD) die tevens een uitstekende brandstofefficiëntie, duurzaamheid en het vermogen tot 2800 kg kunnen trekken.

De nieuwe transmissie biedt de ideale oplossing voor RWD Transit-toepassingen waar automaten worden geprefereerd vanwege hun gebruiksgemak en hogere gewichts-conversies zoals bijvoorbeeld bestelwagens voor boodschappen, voertuigen voor noodhulp en campers, evenals Ford's 14-zits Transit Bus. De intelligente transmissie is intern ontwikkeld door Ford-ingenieurs en ontworpen om de brandstofkosten voor eigenaars tot een minimum te beperken.

Neem contact op Bekijk onze bedrijfsvoertuigen


“Transit-rijders zullen genieten van de soepele vermogensafgifte van onze toonaangevende 10-traps automaat versnellingsbak en bestuurders profiteren van de duurzaamheid en efficiëntie, ”aldus Hans Schep, general manager, Commercial Vehicles, Ford of Europe. “Makkelijker te rijden en uitstekend trekvermogen, de automatische optie voor zware gebruikers van de Transit verbetert het stoere, capabele karakter en de uitstekende rijeigenschappen die het respect van bedrijven hebben verdiend."

Nieuws

Promoties

Bekijk de laatste promoties

Nieuws

Lees het laatste nieuws